kwaliteit en serviceduurzaamheidenergiezuiniggebruikers-vriendelijk

Techniek Nederland

C V E installatietechniek is erkend lid van Techniek Nederland. Bedrijven en consumenten stellen hoge eisen aan technische producten en oplossingen. Daarom stelt Techniek Nederland eisen aan het vakmanschap en de kwaliteit van de bedrijven die lid zijn.

Erkenningen en certificeringen

Als lid van Techniek Nederland kiest C V E installatietechniek voor het aantoonbaar maken van kwaliteit. Binnen de installatiebranche zijn diverse kwaliteitsorganisaties die dit met een regeling waarborgen. Naast de Techniek Nederland lidmaatschapseisen geven erkenningsregelingen en certificeringen invulling aan de kwaliteit die C V E installatietechniek levert.

Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijf

Klanten willen zeker weten dat reparaties van apparaten door professioneel en goed opgeleid personeel wordt uitgevoerd. Daarnaast verwacht de klant een uitstekende service en duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden. Om vakmanschap en kwaliteit van C V E installatietechniek aantoonbaar te maken, dient C V E installatietechniek jaarlijks een onafhankelijke audit ye doorlopen. Zo blijft de kwaliteit voor de klant van C V E installatietechniek gewaarborgd.

kwaliteit en serviceduurzaamheidenergiezuiniggebruikers-vriendelijk